Cartuse imprimanta, Cartuse compatibile HP, Cartuse compatibile Canon, Cerneala imprimanta, Kit refill - Despre noi

cartuse Imprimanta, cartuse compatibile HP, cartuse compatibile Canon, cerneala imprimanta, kit refill, cerneala refill, chip Xerox

Vodafone 0724 274 693

Telekom 0766 712 320

RDS & RCS 0351 466 621

   

    Realink – o echipa dinamica - este un partener ideal de afaceri, care intelege ca nevoile cumparatorului trebuie satisfacute cu maxima atentie si cu onestitate. Ne facem un titlu de onoare de a ne respecta cuvantul dat, in orice imprejurare. Tinem mai mult la renumele nostru, decat la realizarea unui profit nemeritat, pe seama cumparatorului ocazional. Apelati la noi cu increderea ca veti obtine pretul corect si conditii care sa va avantajeze. Cumparatorii nostri sunt mai ales clienti statornici, care s-au convins de avantajul derularii afacerilor cu partenerul Realink.

    Gama produselor comercializate de noi este generoasa si de certa calitate. Ne straduim permanent sa innoim gama produselor si sa o adaptam cerintelor specifice ale cumparatorilor nostri, prezenti sau potentiali. Suntem constienti de faptul ca fidelizarea cumparatorilor este baza succesului nostru. Impreuna, suntem mai puternici pe o piata concurentiala, care nu intotdeauna respecta regulile jocului. Suntem insa convinsi ca numai cei dinamici si onesti vor rezista incercarilor viitorului. Convingeti-va, alaturi de noi, ca atentia, onestitatea, perseverenta si respectul sunt valori care nu au murit.

    Daca aveti dubii in alegerea oricarui produs, specialistul nostru va poate consilia pentru alegerea cea mai convenabila nevoilor dumneavoastra. Stim, din experienta, ca un sfat bun la timpul potrivit este de nepretuit. Adresati-va cu increderea ca veti fi consiliati cu profesionalism si respect.

    Facem eforturi pentru asigurarea disponibilitatii de stocuri suficiente ale produselor expuse pe Site, totusi pot interveni intreruperi in livrari, datorate tertilor . De asemenea, avand in vedere faptul ca stocul de pe aceasta pagina de internet nu se actualizeaza in timp real, disponibilitatea produselor in magazin poate suferi modificari. Putem estima perioada in care un produs revine in magazin, insa uneori pot aparea intarzieri in livrarea acestuia, care nu ni se datoreaza. Va rugam sa ne contactati pentru orice informatie de care aveti nevoie.