Cartuse imprimanta, Cartuse compatibile HP, Cartuse compatibile Canon, Cerneala imprimanta, Kit refill - Cum cumpăr?

cartuse Imprimanta, cartuse compatibile HP, cartuse compatibile Canon, cerneala imprimanta, kit refill, cerneala refill, chip Xerox

Vodafone 0724 274 693

Telekom 0766 712 320

RDS & RCS 0351 466 621

Puteti comanda produsele noastre prin 3 modalitati: SEAP, online si telefonic.Comanda prin SEAP
Accesati sistemul electronic de achizitii publice e-licitatie.ro si ne aflam la sectiunea Ofertant cu urmatoarele date de identificare:

REALINK SRL 
Cod de identificare fiscala:  RO 27367867 
Adresa:  Str. Magnolia, nr. 4, bl. 3, ap.2, Pielesti 
Telefon:  +40 766712320

Legislatie: LEGE Nr. 98/2016 din 19 mai 2016
Pentru informatii despre aceasta sectiune va stam la dispozitie la numarul de telefon  0766.712.320 sau pe email: seap@realink.ro

 

Comanda online
Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.magazin-consumabile.ro, NU este necesar sa va inregistrati! Sistemul nostru va permite sa plasati o comanda (ex: un cartus si un cip) fara a avea un cont de client creat anterior. Pur si simplu introduceti produsele dorite in cosul dvs de cumparaturi si trimiteti comanda!

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

Alegeti produsele dorite -> Adaugati produsele in cos -> Alegeti modalitatea de livrare (la sediu sau curier rapid), modalitatea de plata si datele dvs/ale firmei dvs -> Trimiteti comanda

  1. Alegeti produsele dorite fie navigand prin categoriile de produse (Cartus compatibil, Consumabile, copiatoare, Toner refill, Cerneala, Cip-uri, Cilindrii Riboane sau Kit-refill), fie cautandu-le in site (folosind modulul de cautare) sau accesand direct link-urile acestora. Pentru a vedea detaliile produsului apasati pe numele sau pe poza produsului.
  2. Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi apasati butonul "Cumpar". Puteti selecta cantitatea dorita apasand pe iconitele "+" sau "-". De asemenea puteti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi urmand aceiasi pasi. Continutul cosului de cumparaturi este in permanenta actualizat cu produsele dvs si il puteti oricand vizualiza doar apasand pe linkul aferent.
  3. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi puteti apasa linkul "vreau sa platesc"/"trimite comanda". Veti selecta Metoda de livrare si Metoda de plata dorite. Veti completa datele dvs personale: daca ati mai depus comenzi online prin intermediul site-ului nostru va puteti autentifica direct cu adresa de email folosita si cu parola generata de sistem (si trimisa pe adresa dvs de email). In cazul in care NU ati mai depus comenzi prin magazinul nostru virtual, va trebui sa completati campurile necesare. Automat va fi creat un cont de client cu datele dvs. Parola va fi trimisa pe adresa dvs de email si este indicat sa o schimbati!
  4. In final apasati "trimite comanda". La ultimul pas sunteti informat ca a fost trimisa factura proforma la adresa dvs de e-mail. Factura proforma o veti regasi si in contul dvs de client.
Un reprezentant de vanzari va intra in contact telefonic cu dvs in cel mai scurt timp pentru a clarifica detaliile de plata sau livrare.

IMPORTANT!
Trebuie sa completati cu mare atentie atat datele dumneavoastra de contact cat mai ales adresa de facturare/livrare.

Comanda telefonica
Pentru a efectua o comanda telefonica trebuie sa sunati la nr. de telefon:0724.274.693 . Pentru orice informatii suplimentare, adresati-va cu incredere departamentului Client Service la telefon 0766.712.320 sau pe email: office@magazin-consumabile.ro. Personalul nostru va va oferi asistenta pe tot parcursul efectuarii comenzilor.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!